HOŞGELDİM


"HOŞ GELDİNİZ" ve umarım "HOŞ BULARAK" AYRILIRSINIZ... 😊

BU BLOGDAKİ HER ŞEY, KENDİMİZİ "BİRAZ DAHA İYİ HİSSETMEK" AMACIYLA PAYLAŞILIYOR...

KUR'AN'DAN, RUHUMUZA HUZUR VEREN AYETLER; UMUT VE YAŞAMA SEVİNCİ AŞILAYAN ŞİİRLER VE ŞARKILAR; ÖZENLE SEÇİLMİŞ FAYDALI ÖZLÜ SÖZLER VE ALINTILAR; İÇİMİZİ AÇAN HARİKA FOTOĞRAFLAR VE TABLOLAR; YOL GÖSTERİCİ HİKAYE VE MASALLAR; HUZUR VEREN SÖZSÜZ MÜZİKLER (DALGA, MARTI, YAĞMUR, KUŞ, DERE SES KAYITLARI VEYA MOTİVASYON MÜZİKLERİ); ŞİFA VEREN MÜZİKLER vs. vs.

MUTLAKA İÇLERİNDEN BİRİ VEYA BİRKAÇI SİZE DE HİTAP EDECEKTİR; ONLARI KENDİ İYİLİĞİNİZ İÇİN KULLANIN!

HUZURLU OLMAK İÇİN "KİŞİSEL ÇABA ve İSTEK" GEREKTİĞİNİ HEP HATIRLAYALIM ve KENDİ HUZURUMUZU İNŞA ETMEK İÇİN BİR AN EVVEL HAREKETE GEÇELİM İNŞALLAH...

HUZUR BULANLARDAN VE ŞÜKREDENLERDEN OLABİLMEMİZ ÜMİT VE DUASIYLA... 💖

"Huzuru ifade eden şiirlerden mısralar ya da kutsal metinlerden cümleler okumak, zihin yapınıza İYİLEŞTİRİCİ MERHEM etkisi yapar." Norman Vincent Peale


15 Ocak 2017 Pazar

GÜNE, DOĞRU BAŞLA! - İÇİMİZDEKİ KAPILARI AÇMAK - EİLEEN CADDY

HARİKA KİTAPLARDAN HARİKA ALINTILAR
HER GÜNE MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK...

"BU MUHTEŞEM GÜNDEN EN İYİ OLANI BEKLEYEREK, TAZELENMİŞ VE YENİLENMİŞ OLARAK UYAN. Sen en iyi olanı beklediğin için de en iyi olan gelecektir. ASLA GÜNE STRES VE GERGİNLİKLE BAŞLAMA. Uyu ve ruhun yenilensin, tazelensin. 

GÜNE SAĞ AYAĞINLA, SEVGİ DOLU VE ŞÜKRAN DOLU BİR YÜREKLE, YENİ GÜNDEN HARİKA BEKLENTİLERLE BAŞLA. Bugünde, günü bozacak hiçbir kusur yok, peki neden bunu böyle korumayasın? 

DÜNÜ, TÜM HATALARI VE KUSURLARIYLA GEÇMİŞTE BIRAK VE YEPYENİ BİR SAYFA AÇ. 

NEDEN GEÇMİŞİ BU YENİ GÜNE TAŞIYASIN? 

Her şekilde derslerini öğrenmelisin, ancak seni aşağı çeken, moralini bozan derslerin üzerinde fazla durup, yeni başlangıçlara ışıl ışıl ve coşku dolu bir kalple başlamana engel olmalarına izin vermeye ne gerek var?"
 
"Mutluluğunun ve memnuniyetinin anahtarı senin kendi içinde, yüreğinde ve zihninde yatar. 
Her yeni güne nasıl başladığın çok önemlidir; ya uygun ya da yanlış adımla başlarsın güne. Yüreğinde neşeli bir şarkıyla uyanabilirsin; ve bu yeni gelen gün için, yaşadığın için, yaşamın ta kendisi olan mucizesi için, yaşamın ritmi ve akışıyla uyum içinde olduğun için şükran duyarak uyanabilirsin. Yeni gelen günden en hayırlı olanı bekleyebilirsin ve böylece de onu kendine çekersin. Ya da güne sinirin tepende, üzgün ve huzursuz başlayabilirsin. Günün getireceklerinden sen sorumlusun ve bunu biliyor olman sana, bunun farkında olmayan ve dolayısıyla bu konuda fazla bilgisi olmayan ruhlardan daha büyük bir sorumluluk verir. Zihninin içinde olduğu durum için kimseyi suçlayamazsın. Her şey senin içindedir."



Kitap şöyle tanıtılıyor:
"Yılın 365 günü için hazırlanan bu günlük, Eileen Caddy'nin ilham veren kısa mesajlarından seçilerek oluşturulmuştur.
Bu yalın öğreti, başkalarının da inanç, doyum ve iç huzuru bulmalarına yardımcı olma umudu ile sunulmuştur. Her gün bir söz okuyun, yaşamınızda gerçek huzuru, mutluluğu ve tatmini bulun.
Bu yazıları ister Tanrı'dan mesajlar olarak alın, isterseniz yüksek bir rehberlik olarak, isterseniz de güzel bir kitabın güzel sözleri olarak. Tüm mesajlar sevgi içeriyor ve belki bir an size de içinden bir söz, bir cümle rehberlik eder ve ışık tutar. Yaratılmış her şey Tanrı'dan olduğuna göre, zaten o kitap da bizler gibi Tanrı'dan."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sema'dan SEMAya DER Kİ: "Lütfen yorum yazmaya üşenmeyin; hepimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var :) Ama paylaşımı hiç beğenmediyseniz, üşenmenizi anlayışla karşılayabilirim... Şaka şaka, her yoruma açığım; siz yeter ki yazın..." 😊 💖💖💖